Productia de bauturi
Imbutelierea bauturilor alcoolice se face pe 2 linii de imbuteliere, avind fiecare o capacitate de 5.000-6.000 butelii/ora. Fluxul tehnologic in sectia de imbuteliere cuprinde: receptia alcoolului, analizele fizico-chimice, prepararea, maturarea produselor. Produsele alcoolice astfel obtinute continua fluxul, prin dozarea in sticle, capsare, etichetare si marcarea cu banderole, ambalare.
Procesele tehnologice moderne utilizate, controlul permanent al fluxului tehnologic, asigura o calitate deosebita produselor.

Ne deosebim de restul distileriilor din tara prin procesul tehnologic de fierbere si distilare – rafinare, acesta fiind continuu. Intregul flux este optimizat si reglat prin calculator. Activitea este deservita de un numar de 10 angajati cu studii superioare (ingineri chimisti, industrie alimentara, mecanica, etc.).

Personalul a fost specializat timp de 60 zile in cea mai moderna fabrica de alcool din Italia “Mazzari” S.P.A.
