Productia de bauturi

Imbutelierea bauturilor alcoolice se face pe 2 linii de imbuteliere, avind fiecare o capacitate de 5.000-6.000 butelii/ora. Fluxul tehnologic in sectia de imbuteliere cuprinde: receptia alcoolului, analizele fizico-chimice, prepararea, maturarea produselor. Produsele alcoolice astfel obtinute continua fluxul, prin dozarea in sticle, capsare, etichetare si marcarea cu banderole, ambalare.

Procesele tehnologice moderne utilizate, controlul permanent al fluxului tehnologic, asigura o calitate deosebita produselor.

Bauturi Bauturi

Ne deosebim de restul distileriilor din tara prin procesul tehnologic de fierbere si distilare – rafinare, acesta fiind continuu. Intregul flux este optimizat si reglat prin calculator. Activitea este deservita de un numar de 10 angajati cu studii superioare (ingineri chimisti, industrie alimentara, mecanica, etc.).

Bauturi Bauturi

Personalul a fost specializat timp de 60 zile in cea mai moderna fabrica de alcool din Italia “Mazzari” S.P.A.